1buc Încheietura mâinii & Degetul mare Sprijin Bretele pentru Dreapta și Stânga Ameliorarea Durerii, cu Bare de Oțel Suport

16.64lei

-39%

27.73lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: dureri musculare, amo, calcutta cucerire, calcutta, plin de manechin femeie, într, dureri articulare, șorț de artist, film de polietilenă, bretele degetul mare.

RM17744605850428951

Despre Produs:

1. Realizate din respirabil Scufundări materiale, Întinde carouri din stofa, foarte moale si confortabil.Combinat cu aliaj de Aluminiu cu suport de bara, care joacă un rol principal în sprijin, absorbție de șoc și de presurizare.

2. Se poate stabiliza și susține slabe sau rănit degetul mare în comun.Ajutându-vă pentru a obține scutire de la dureri, dureri, umflături cauzate de artrita, ligament lacrimi, și-a luxat mâna, tendinita, stresul cauzat, CMC, Sindromul Tunelului Carpel, și mai mult!

3. Este flexibil și eficient astfel încât să puteți continua pentru a face activități de zi cu zi!Poți să-i lași în timp ce faci activități, cum ar fi sport, treburile casei, de ridicare, mesaje text, utilizarea calculatorului și mai mult!

4. Ajuta să-și recapete funcția fără mână furnicături, amorțeală sau durere.

5. Este universal si ajustabil.Designul Ergonomic vă permite să poarte și să ia pe ea cu ușurință.Să acorde o atenție pentru a distinge între mâini stânga și dreapta.Foarte versatil si util.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Degetul mare Protector cu Bare de Oțel Suport

Unitate: 1buc

Material: pânză OK + scufundări material + elastic carouri din stofa + aliaj de aluminiu suport de striptease

Caracteristici: Presurizat, protecție, sprijin

Vârstă: Adulți

Culoare: Negru

Dimensiune: Unul mărime se potrivește tuturor

Stil: Stânga, Dreapta

Perfect pentru un Cadou!Dacă ai dat-o un Prieten, Familie sau Iubit-O, bretele încheietura mâinii este un cadou de bun venit pentru orice Ocazie!

Nu mai durere!

Încheietura mâinii & Degetul obține un Frumos și Liniștitor Presiune odată ce ați purta Bretele încheietura mâinii, alinarea Durerii, Crearea de Circulație a Sângelui de-a lungul Încheietura mâinii și de Mână, provocând un sentiment de Intinerire!!

Notă: cantitatea din acest produs este 1buc, să Acorde o atenție pentru a distinge între mâini stânga și dreapta, dacă aveți nevoie de mai mult, vă rugăm să alegeți cantitatea de mai sus 1.

Pachetul Include:

1buc * Degetul mare Protector cu Bare de Oțel Suport

RM17744605850428953

Dropshipping Da
Efect Grijă Os
Nume De Brand YQQGD
Numărul De Model A02000
Origine NC(de Origine)

Produse similare