Buton de Panica Wireless pentru Vârstnici Buton de Urgență pentru persoanele în Vârstă sistem de Alarma Transport Gratuit

25.59lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: mulțime buton de panica, butonul de alimentare pentru samsung a3, buton de panica lume, butonul de alarmă, buton lateral pentru huawei, comutator buton pentru vw touran, alarmă în vârstă, sistem de apel, buton de panica man, buton de panica.

Buton de Panica Wireless 433MHz

Cald prompt: Acest produs nu poate fi utilizat singur, este pentru sistem de alarma wireless în magazinul meu.Transport maritim și de Manipulare

1. Acceptam Alipay numai.Transportul se va face în termen de 3 zile lucrătoare după plata.

2. Am numai livra mărfurile la Alipay confirmat adresa.Am aranja transport, conform cumpărătorilor locația și cantitatea de comandă.Putem folosi Înregistrat par Avion (prin POSTA), EMS, UPS, DHL sau alt mod de transport maritim.Dacă aveți orice întrebare, contactați-ne înainte de cumpărare.De asemenea, vă rugăm să confirmați că țara dumneavoastră vamale pot accepta astfel de produs și cât de mult din taxe vamale.

3. Noi nu va fi responsabil pentru taxe vamale, și nu acceptă orice feedback negativ sau disputa pe astfel de problemă, vă rugăm remarcat.Deoarece cauzele de politică din fiecare țară, nu putem controla, și că nu este vina noastră.

4. Dacă blocuri de vamă, nu vom rambursare, ca și noi, de asemenea, nu poate lua înapoi.Dacă se întoarce de la vamă, va vom rambursa, cu excepția costul de transport maritim care am plătit încă.

Garanție

Am testat fiecare piesă înainte de expediere, pentru a confirma calitatea.

Și acest element vine cu 1 Ani garanție .Dacă nu există nici o problemă, cumpărătorul ar trebui să ne contactați în termen de 15 zile de la primirea element pentru orice întoarcere anchete.

Dacă pentru restituire, declarație trebuie să fie în ambalajul original și cu TOATE accesoriile originale.Dacă orice element care lipsește, vom percepe în restituire.Dacă pentru a repara sau înlocui, a reveni doar partea care aveți nevoie pentru a repara sau înlocui.

Cumpărătorul ar trebui să plătească întoarcere de corespondență cost.Vom plăti discuții costul de înlocuire.

Feedback-ul

1. Depindem de satisfacție a clienților noștri, pentru a reuși, prin urmare, feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.

2. Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să dați feedback-ul dvs. pozitiv pentru noi.

3. Contactați cu noi, înainte de a pleca de feedback negativ sau neutru, vom lucra pentru a rezolva toate problemele pentru tine

De ore de Funcționare - Ne sunt deschise de luni până sâmbătă de la 9:00am - 6:00pm.Dacă vă e-mail-ne o întrebare după ore de afaceri, vom face noastre cele mai bune pentru a răspunde la întrebarea dumneavoastră.Dacă nu, vom ajunge înapoi la tine în următoarea zi lucrătoare.

Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră și bine ai venit să ne viziteze din nou! `(*∩_∩*)'

Frecventa
Certificat De Calitate
Numărul De Model 22W
Caz
Nume De Brand ONENUO
Cod
Tip
Garanție

Produse similare