ZORRI cel Mai Mare Negru Sticla de Apa de Moda in Afara de Sport 1 Litru Sticla de Apa Ciclism Turism Și Camping Termos Gourde

50.97lei

-32%

76.05lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: blana sticla cu apa fierbinte, sticla pentru apa 1500ml, mijia sticla termo, kawaii sticla de apa, tărtăcuță plante, autocolant vsco, gradina de apă, pentru o excursie, Sticla De Umplere, ciclism sticla cotelo.

Descriere:

Temperatura de operare: -10℃~110℃ Sănătos Material: TTRITAN Co-poliester, BPA/BPS/BPF Gratuit, PP 05, Alimente grad Silicon Sănătos Material :Tritan copoliester, PP 05, Alimente grad Silicon, mașină de spălat Vase în condiții de Siguranță 100% BPA Free, Alimente grad silicon de etanșare piese. (adauga alternativ) Rezistent Curea pentru transport Ușor Rapid Apa Care Curge Cioc Nici Un Miros Ciudat Acces Rapid & Operarea Cu O Singură Mână Convenabil.doar 1-click pentru acces ușor la apă.Și codul unic de design de blocare pentru a preveni în mod neașteptat scurgere.Distinctiv design patentat evita sticla fel cu alte generală a produselor.Aspirator De Băut.Protectie duza acoperi vă ajută să păstrați afară brut murdărie și germeni.Sale practice măsură marcaje vă va aminti cât de mult ai bea. (NOTĂ:cu excepția de culoare negru, pentru că este de culoare specială) Cel mai bun cadou pentru baieti, fete, femei și bărbați! Cel mai bun cadou pentru baieti, fete, femei și bărbați!

NOTĂ: Pentru a proteja mai bine sticle de apă, vom folosi acum gonflabile spuma,fara Cutie

*SFATURI DE CUMPĂRĂTURI*

1. Ce este metoda de transport maritim ?Casteluldinpovesti.ro Standard de Transport este nevoie de aproximativ 15-60 zile la cele mai multe din țară.puteți urmări coletul pe pagina de comanda 2. Cum pot obține o reducere și mai multă bunăstare?Dacă ai nevoie de o cantități mari, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi un preț bun.de asemenea, puteți merge la magazinul meu găsi cupon.Urmați nostru shop și accesul la magazinul nostru pentru a facebook ,twiter așa mai departe,apoi să ia o fotografie trimite la noi.Vei deveni VIP se pot bucura de mai multe reduceri și de bunăstare.

Apa Care Curge Metoda Bea Directă
Numărul De Model ZORRI
Aplicabile Oameni Adulți
Plastic Tip Tritan
Nume De Brand ZORRI
Sticla Sticla de apa
Stil Scurtă
Sport Sticla De Apa apa de sticla 1000ml
Activitate În Aer Liber Drumeții
Material Plastic
Apă Clocotită Aplicabile
sticla de băutură Serviciul de suport
Caracteristică Eco-Friendly
Forma Cu Coarda
Performanță De Izolare Termică NICI unul
Drinkware Tip Sticle De Apă
Tip De Alimentare În Stoc
Certificare CE / UE
sportul meu sticlă Picătură De Transport Maritim Și En-Gros

Produse similare