BuildLife Motivaționale Galon Sticla de Apa de 2L 64 oz cu Paie & Markerul de Timp BPA Gratuit Larg Gura Mare Ulcior de Apă Reutilizabile Cupe

66.58lei

-45%

123.27lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: legăturile cupe, ș apă, pisica cana, ceașcă de cafea, metal sticlă de apă galon, florale bpa free sticla, electrice de apă ulcior, raagi sticle de apă, ceașcă de cafea stencil, drăguț cupe.

⭐CITAT MOTIVAȚIONAL & MARKERUL DE TIMP

Nostru ergonomic si practic sticla de apa dispune de un unic marcator de timp pe exterior, care poate ajuta să monitorizeze aportul zilnic de apă fără efort.

⭐DESIGN FUNCȚIONAL

BuildLife flip capacul este conceput cu un sistem de blocare sigur, făcându-l praf și etanșe.Pur și simplu deschide cu o singură mână, făcând clic pe butonul.Folositi Paiul pentru a Bea Mai multă Apă.Dotate cu un silicon de paie care vă permite să vă bucurați de spill-proof sorbind.

⭐BPA & TOXINA GRATUIT

Confectionat din material tritan copoliester de plastic, sticla de apă este de 100% BPA & TOXINA GRATUIT,fără miros neplăcut și sănătos pentru dumneavoastră de zi cu zi de apă potabilă.

⭐PORTABIL STICLA DE APA USOR DE CURATAT

Maner Ergonomic pentru a facilita transportul și o aderență mai bună.Puteți folosi mașina de spălat vase sau spălare de mână,Usor de curatat cu Bicarbonat de Sodiu și Oțet.

⭐UȘOR ȘI PORTABIL

Aceasta sticla de apa este un companion minunat pentru tine de zi cu zi în apa de băut.De asemenea, este ușor, dar durabil de a utiliza.Perfect pentru sala de sport, de antrenament, de birou și recreative în aer liber.

Caracteristică Eco-Friendly
Drinkware Tip Sticle De Apă
Nume De Brand BuildLife
Material Plastic
Tip De Alimentare În Stoc
Aplicabile Oameni Adulți
Apă Clocotită Nu Este Cazul
Apa Care Curge Metoda Bea Directă
Certificare SGS
Capacitate 2L
Activitate În Aer Liber TUR
Performanță De Izolare Termică NICI unul
Strat Anti-coroziune Nu Sunt Echipate
Gura Sticlei MID
Plastic Tip Tritan
Origine NC(de Origine)
Izolare Termică Perforn Izolație Termică
Stil Sport
Forma Cu Capac

Produse similare