Lemn De Partea Banding Machine Dublu Margini Instrument Manual De Coada Tunderea Prelucrarea Lemnului Tâmplar Instrumente De Hardware

53.75lei

-34%

82.67lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: 3m masina de vinil, edge banding machine design, pumn de oțel, curea din otel inoxidabil banding instrument, manuală a lemnului log splitter, messy bun scrunchy, mașină de tăiere a plantelor, busola lemn, trupa de tuns, plug coada.

Caracteristici: 【Un bun ajutor pentru dulgher】- Perfect potrivit pentru panou de tip mobilier, luare de cabinet, decor, și alte industrii, în principal folosit pentru a tăiați marginea banding realizate din materiale cum ar fi Flexibil Melamină Hârtie, Furnir, Plastic, PVC, etc. 【ROBUST ȘI DURABIL】- Mâner Marginea Trimmer este fabricat din PVC de înaltă calitate material, solid și nu este ușor să-imbatranire, Anti-alunecare de suprafață este ușor de utilizat și durabil de a utiliza. 【UȘOR DE ÎNLOCUIRE LAME】- Inclusiv Lama din Otel Carbon, un set de original, un set de înlocuire, mai durabil și ultima pentru mult timp de utilizare.Caietul de sarcini: Material: oțel carbon de Înaltă lama+ PVC.Dimensiuni: 10 * 4.8 * 5.4 cm(Manual Tunderea Instrument), 13.8*8.6*7.6 cm(Manual Instrument de Aliniere).Greutate: 117g(Manual Tunderea Instrument), 207g(Manual Instrument de Aliniere).Potrivit pentru placi de: Drept-tip de linie.Cant grosime: Sub 0,5 mm.Canturi lățime:15-40mm.Pachetul Include: 1 x Manual de Tundere Instrument. 1 x S pare Lame.

sau

1 x Manual de Instrument de Aliniere. 2 x Lama.Note: canturi trimmer se potriveste pentru canturi grosime sub 0,5 mm, lățimea între 15-40mm.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.

Nume De Brand isfriday
Certificare CE
Material Mâner Silicon
Corpul Material Din Oțel Inoxidabil
Origine NC(de Origine)

Produse similare