Multi-fonction Non-Skid 360 de Grade de Rotație de Stocare Tavă Recipient de Organizator Pentru Bucătărie Acasă produse Cosmetice Condimente Alimente Borcan Gustare

29.82lei

-39%

49.69lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: cutie organizator machiaj, pentru acasă, bucătărie organ, bucătărie, lenjerie de stocare, gra, roti spice borcan, ika de stocare, rattan tava, valori europene, escurreplatos cocina.

360 de Rotație Tava de Bucătărie, Recipiente de Depozitare pentru Condimente borcan de Alimente Gustare Tava Baie Tava Non Alunecare Gustare Uscate de Stocare Placa

Caracteristici:

Eco-friendly

Fabricat din material plastic, ecologic și durabil.Au două dimensiuni pentru tine, satisface nevoia ta.

360 De Grade Roti

Construit în buna-alunecare la baza, rulmenți cu bile pentru o ușoară rotire de fiecare dată.Aceasta face ca fiecare element ușor să fie atins, chiar și atunci când stocate pe rafturi superioare.

Economie De Spațiu

Ajuta salva o mulțime de counter-top spațiu.Dacă casa este mare sau mic, curat și ordonat camera poate aduce mereu o stare de spirit buna.

Design Anti-alunecare

Anti-alunecare de performanta este excelent,atunci când rotiți-l, nu trebuie să vă faceți griji dacă elementele din caseta de depozitare va aluneca.

Aplicații

Un bun organizator helper,potrivit pentru depozitarea produselor Cosmetice, Condimente, Detergenti.Rotiți-l pentru a obține ce-ți dorești!

Caietul de sarcini:

Tip: Bucatarie Tava De Stocare

Material: Plastic

Culoare: Alb+Gri

Dimensiuni:

S: 22.5*6,7 cm/8.86*2.64 inch(D*H)

L: 30*10 cm/11.8*3.94 inch(D*H)

Pachet:

1*Bucatarie Tava De Stocare

Numărul De Model HT53
Caracteristică Aprovizionat
Plastic Tip PS
Tip Tăvi De Stocare
Stil Europa
Utilizarea Cheltuieli diverse
Material Plastic
Origine NC(de Origine)

Produse similare