Broasca Testoasa Rampa De Alpinism Rasina De Artizanat Pod De Piatră Acvariu De Aterizare Broasca Cilindru Decor Acvariu Decor

20.18lei

-4%

21.24lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: turtl, mini broască țestoasă, sticlă plană de marmură, pesti de acvariu live, usb hab putere, sticla sea turtle, shacket, diy turtle rampa, Honda shadow 600, broasca testoasa accesorii rezervor platforma.

Colectia atenție la magazin.Cumpara produse cu reduceri suplimentare!Broasca testoasa Rampa de Alpinism Rasina de Artizanat Pod de Piatră Acvariu de Aterizare Broasca Cilindru Decor Acvariu Decor Caracteristici: Fabricate din mediul prietenos de rășină, materialul este în siguranță și în condiții de siguranță, și poate fi folosit ca un rezervor de pește și decorațiuni interioare.Nume produs: broasca Testoasa plin Produs de masă material: ecologic rășină descriere Produs: Extrem de emulat, elegant și rafinat, profund iubit de dragoste oameni de pește, se adaugă un farmec unic pentru acvariu, pot fi personalizate.Acesta este cel mai bun meci pentru rezervor de pește!Realizate cu materii prime de inalta calitate, non-toxice și inofensiv!Nu se estompeze în apă pentru o lungă perioadă de timp, nu se schimba culoarea!Poate decora acvariu, poate fi acasă, mobilier de birou, masă, mobilier de preferat!Ușor de curățat: Curățați murdăria cu pensetă moale + apă!Culori luminoase și la modă stiluri!Caracteristici ale produsului (caracteristici și utilizări): rășină meserii plasat în acvariu adauga o aroma naturala de rezervor de pește!Lăsați pește de transfer în mod liber, și minunat joc distractiv este de la sine înțeles.Este potrivit pentru animale marine, de apă dulce și alte pește colorat în verde iarbă.Nu există mișcare în nemișcare, iar peisajul este mai mult decât pictura.Apă simulate iarba are avantaje de nici o deformare, nu decolorare, și protecție constantă, și este potrivit pentru amenajare a teritoriului și de decor din acvariu.

1.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru Afacerea noastră de dezvoltare, astfel încât vă rugăm să lăsați Feedback-ul de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.

2. Vă rugăm să nu lăsați Feedback-ul Negativ, fără a ne cere pentru a rezolva probleme , nu ezitați să ne Contactați în primul rând, dacă aveți orice problemă, vă vom răspunde la toate mesajele cât mai repede posibil.Multumesc anticipat pentru răbdare.

Puteți verifica detaliile de urmărire informații pe site-ul web, www.17track.net .Dacă aveți orice probleme cu privire la informațiile de urmărire ,vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide pentru a litigiilor.

Escrow nostru este de preferat metoda de plata.

EMS și DHL va dura 3-7 zile lucrătoare, FedEx va avea 5-12 zile lucrătoare, trebuie să plătească costul de transport maritim.Casteluldinpovesti.ro Standard de Transport maritim /China Air Post/E-pachetul este Transport Gratuit ,va avea 10-35 zile lucrătoare(zonă de la Distanță trebuie să ia mai multe zile).

Vă rugăm remarcat de Vacanță și de week-end nu sunt incluse în zile lucrătoare.Nu ne asumăm suplimentare taxă de import din țara dumneavoastră, vă rugăm să înțelegeți !

Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ din cauza la un cost suplimentar.Dacă aveți orice întrebare și o cerință specială privind personalizate, vă rugăm să contactați cu noi, vă Mulțumesc atât de mult!

Numărul De Model Broasca testoasa

Produse similare