Jeatone 7 Inch Touch Screen, WiFi IP Interfon Video pentru Vila Sprijin Tuya Inteligent App de Control de la Distanță cu Înregistrare de Detectare a Mișcării

694.64lei

-42%

1 218.65lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: interfon video wifi, tv, android endoscop, sistem de control acces, siku jucarie, linie de putere tp link, hikvision interfon ip, oem ip intercom, dahua vto, scara ho.

Notificare:

Produsul Nostru Doar Funcționează Bine Cu Propriul Nostru Sistem De Interfon.Nu Putem Garanta Că Ar Putea Fi Compatibil Cu Alte Brand Monitor Interior/Exterior Camera.Dacă Aveți Nevoie Să Conectați Un Alt Sistem ,Vă Rugăm Să Ne Contactați Pentru Suport Tehnic Inainte De A Cumpara.

De ce să Alegeți Jeatone SIP Digital Villa Video Interfon?

♦ Suport pentru iOS si Android telefon inteligent cu Tuya Inteligent APP. ♦ Conectat prin protocolul TCP/IP între interfoane, Conectat prin protocolul SIP între interfon și telefon inteligent. ♦ Sistem Digital, CAT5 cablu de Rețea conexiune. ♦ 2-cale de comunicare între interioară și unitatea exterioară.Suport 2 mod de comunicare între monitoare. ♦ 1.0 MP, unghi de vizualizare larg. ♦ Atunci când cineva sună la piscină, monitor și smartphone-ul va suna în același timp. ♦ Mesaj vocal și de detectare a mișcării, susținută de Alarmă Acasă de Sistem, puteți adăuga 8 zone de securitate de alarmă (cum ar fi: senzor de fum, senzor gaz, senzor PIR...etc) ♦ wi-fi sau prin Cablu la Router.

Clock & Data Modul

Cele mai recente software-ul este de la monitor timp de așteptare.Dacă nu a operat monitor timp de 1 minut și timpul nu va afișate în monitor.se poate proteja de viață a ecranului.

Nu Pierdeți niciodată un Vizitator

Acest SIP apartament ușă video sistem de telefon vă permite să răspundă la ușa ta de smartphone de oriunde.

Handsfree Dual-mod Interfon

Comunicarea între monitor interior și în aer liber, camera este susținută.Să știi cu ușurință ceea ce vizitatorul este vorba.

Multi-limbi Meniu OSD

Sistemul Suportă Diferite Limbi: rusă, engleză, Chineză, spaniolă, turcă, portugheză, germană, franceză, italiană, poloneză, bulgară și așa mai departe.

IP65 rezistent la apa, Anti-furtună de Design

Panoul exterior pot, de asemenea, funcționează bine chiar și în vreme rea.

Monitor Interior

♦ Sistem Digital, utilizați CAT5 cablu de rețea ♦ Monitorizarea nimeni primi apel în termen de 30 de ani, apelul va transfera la telefon inteligent; sau vizitator lăsați un mesaj pentru 40 de transfer de la telefon inteligent ♦ 2 mod de comunicare ♦ Același etaj sau la un etaj diferit de suport monitor call monitor ♦ Utilizator de PC ca adminitor, pot apela toate monitoarele ♦ 8 casa inteligentă zona de securitate acceptate ♦ Între interfon folosi protocolul TCP/IP, Interfon cu telefon inteligent folosi protocolul SIP ♦ Suport cadru onu-timp de blocare, potrivite pentru diferite electronice de blocare ♦ Max.suport 3 telefon inteligent pentru a debloca ușa de cont (nu pierdeți niciodată apel)

În Aer Liber Panoul De Apel

♦ 100 de grade unghi Larg camera ♦ Rugină-dovada anti-vandal panou ♦ LED alb compensare iluminare poate obține o mai bună vizualizare seară ♦ Unic, rezistent la apa IP65, rezistent la praf, anti-furtună de design ♦ Design Special de cauciuc rezistent la apa pentru

Dimensiunea de Produse

Lista De Pachete

Vă Rugăm Să Note:

Cablul Cat5 Nu Este Inclus, Trebuie Să-L Cumpere Separat, În Funcție De Nevoile Dvs. Va Vom Trimite Potrivit Adaptor De Alimentare Pentru Tine În Funcție De Adresa De Livrare.

Villa Sistem De Interfon Diagrama

Cu funcție PoE

Fără funcție PoE

Rezistent la apa Da
Suport 2 apel panoului + 10 monitor interior+ 6 camere IP
Unghi De Vizualizare (°) 100
Kit-Ul De Configurare Unu la unu video interfon
Sursa De Alimentare În Aer Liber, Sonerie, Alimentat De Monitor Interior
Material Desen Sârmă De Aluminiu Caz
Soneria Textura Aliaj de aluminiu IP65
Volumul Reglabil
Conversație Durata 120s
Dimensiunea De Afișare 7
Tipul De Conexiune Cu fir
Camera IP Interface Da
Tehnologia Digital
Camera culoare
Samrt Acasă Interfață Da
Video Limbi Engleză, Rusă, Portugheză, Turcă, Spaniolă
Dimensiune 7 Inch Video Intercom System
Interfon Modul Hands-free Dual comunicare
Răspunde De Modul De Hands-free
Soneria Da
Putere 220V
Tip Sistem De Interfon
Display Tip Ecran Ecran Tactil Color
Nume De Brand JEATONE
Dimensiune Senzor(Inch) 1/3
Rezoluție 1280*720
Camera tip Senzor CMOS
Memorie Suport Max. 32G Card SD
Plug Type Priza UK
Senzor De Camera Foto CMOS de 1.0 Megapixeli
Control Acces NICI unul
Monitor Textura IP65 Panou Acril
Origine NC(de Origine)
Instalare Montare Pe Perete
Zona De Intrare 8
Metodă De Conectare Cu fir
Numărul De Model P203B1M710S1-87
Certificare ROHS

Produse similare