AUCAS de Mare Viteză de 0,5 m 1m 2m 5m 10m 15m Cablu de Retea rj45 Patch cablu Ethernet CAT7 Cablu SFTP RJ45 Cablu plat Patch Cord sârmă

18.04lei

-60%

45.13lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: cablu de rețea cat9, conector rj45, cat6a, retea cat6 cablu, special conector ethernet, cat7 rj45, jtag cablu de sex masculin, cat7 conector rj45, 12 port patch panel, RJ45.

Nouă sute optzeci și unu de miliarde nouă sute treizeci și două miliarde șase sute trei milioane de optzeci și cinci de mii șase sute șaptezeci și două de

Plata :

1. Acceptam Alipay.

2. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație se termină,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou plata.Prietenos vă sfătuim să plătească în curând, astfel încât să putem aranja transportul cât mai curând posibil.

Transport:

1. Transport la nivel mondial(cu Excepția unor țări).În mod normal, va dura 7 - 30 bussiness zile ajunge(Sat. & Soare. & Public de vacanță exclus.)

2. Unele produse cu baterie sau bluetooth,poate fi returnat de către autoritățile Vamale,și apoi trebuie să fie re-expediate,așa că va dura un timp mai lung,vă rugăm să fie pacient.

3 .Dacă doriți să utilizați alte express, cum ar fi UPS,DHL,FEDEX,EMS.vă rugăm să lăsați un mesaj sau chat cu noi on-line.Va vom oferi preturi competitive.

4 .Rețineți: Noi sperăm că va ajunge la timp dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem de depindea de companie de logistică și de vreme locale, vama/taxe, timbre, sperăm că veți înțelege.

După-vânzare de servicii g de garantare:

1. Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să ne contactați pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.Apoi va pot încerca noastre cele mai bune pentru a slove problema.

2 Dacă nu ați primit elemente termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări informații de livrare și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

3 Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.Genul tau feedback-ul, de asemenea, va fi extrem de appreaciated.

Pachet Din material Plastic cu cutie
Tip cabluri ethernet
Numărul De Model AC71FFCFP
Starea Produsului În Stoc
culoare Mov,portocaliu,negru
Origine NC(de Origine)
Produse De Stare Stoc
Lungime Cablu 0,5 m 1m 2m 3m 5m 8m 15m
Nume De Brand Aucas

Produse similare