28 30 Inch Dantelă în Fața Peruca Evidenția Peruci Par Uman Peruvian Straght 180% Remy 13x1 T Parte Dantelă Frontal Miere Peruca Blonda

255.89lei

-49%

511.77lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: păr uman peruca, 30 inch peruca din par uman, 250 densitate, malaezia peruca, peruca, visul peruca, 360 matasoasa dantela frontal peruca, 1 drept dantelă în fața peruca, dantelă față de sex masculin, evidențiați gros dantelă față peruci par uman.

Informații Despre Produs

Peruca Tip: Dantelă Față Peruci Par Uman Textura: Straght Dantela Dimensiune: 13X6 T Parte Peruca Dantelă Culoare: Culoarea De Evidențiere Greutate: 100-250g depinde de lungimea Peruca Caracteristică: Albite Nod, Pre Smuls cu părul copilului.

Măsura corectă metodă

Vă rugăm să întindă ondulat/cret păr și măsura de păr bătătură la capetele de păr (Toate ondulat/cret parul se face prin încălzire parul drept).Metoda corectă: Alege-un smoc de păr și strecth la drept, apoi măsurați din bătătură la capete pentru a obține lungimea corectă.

Peruca De Măsurare

Toate perucile din stoc sunt de dimensiuni medii la mediu dantela de culoare cu curea elastică & piepteni interior.Dacă preferați alte dimensiuni,vă rugăm să contactați departamentul nostru de vânzări pentru comanda personalizata

Kindy notă

1.Vă rugăm să nu folosiți nici un VARIOLA.adresa box, pachet poate fi pierdut. 2.Vă rugăm să folosiți adresa Fizică, și asigurați-vă că există cineva acolo semn pentru pachet, "Lăsați la ușă" pachetul pierdut la risc ridicat. 3.Va vom recomanda u lasa Nr tau de telefon.pentru DHL pentru contact. 4.Datorită problemă de securitate este tot mai multe și mai severe în unele zone, NU suntem RESPONSABILI pentru pachetul pierdut în aceste cazuri: a.Adresa de livrare nu este clar sau nu, DHL nu va fi în măsură să-l găsească.b.Nimeni nu putea să semneze pentru pachet DHL și lăsați la ușă, pachet furat c.Semnat de altcineva nu știu ceea ce înseamnă că malware furat

Ne va fi RESPONSABIL pentru aceste împrejurări și plin de rambursare:

1. Am pus adresa care nu se potrivesc ur dat adresa 2. DHL de livrare la altă adresă greșită în loc de ur dat adresa.

Politica De Rambursare

100% Banii Înapoi de Garantare pe fiecare element.Vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea elementului(e).Rambursarea va fi pronunțată odată produs(e) - a fost trimis înapoi în starea inițială.Nu restituiri/schimb pentru păr instalat, tăiat, vopsit, spălat sau orice daune & proces, vă rugăm să înțelegeți) Banii vor fi rambursate în termen de 3 ZILE de LUCRU după ce am primit parul cu STAREA INIȚIALĂ.

Feedback-Ul Și Service Post-Vânzare

Ne va fi apreciat foarte mult dacă u ne poate lăsa de 4 sau 5 stele feedback-uri POZITIVE.Comentariul tau bun este o mare încurajare pentru personalul nostru greu de lucru.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul primit, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Ne-ar dori să lucreze cu u împreună pentru a rezolva orice problemă.NICIODATĂ nu NE-am/CUMPĂRA VREODATĂ PENTRU REVIZUIRE BUN, vă rugăm să înțelegeți.Nici după vânzări problemă, vă rugăm să ne contactați, fără a ezita.Ne va ajuta u rezolve problema bazate pe politica noastră de rambursare :)

28 inch dantelă în fața peruca 30 inch dantelă în fața peruca
Tip De Element peruca
Articole per Pachet 1 Singura Bucata
Textura Drept
Nume De Brand SoGreat
Poate Fi Permed Da
Material De Calitate Remy De Păr
30 inch peruca Evidențiați dantelă față peruci par uman
Peruci Lungime mult
Origine NC(de Origine)
Păr Uman Tip Par Peruvian
Capac De Dimensiune Dimensiunea Medie
Culoare de Dantela Maro Mediu
Metoda Jumătate Masina De Facut & O Jumătate De Mână Legată
Potrivit Moarte Culori Culoare Mai Inchisa Numai
peruci par uman dantelă față peruci par uman
Evidențiați Peruca Draga Blonda Peruci fata Dantelă
Peruca Dantelă Tip Parte Profundă
Material De Bază Swiss Dantela
Material Păr Uman

Produse similare