T8 PRO Wireless Inteligent Traducător 68 De Limbi bidirecțional în Timp Real de Voce Instant Translator APP Bluetooth Multi-Limba Mini Hot

33.23lei

-31%

48.84lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: langogo geneza ai traducător, mi translator de limbă, tech tool, portabil discurs traducator, ceas t8 bluetooth, text translator muama enence, translator de limbă dispozitiv offline, piuliță t8, mauma translator, portabil translator de limbă dispozitiv.

Descriere:

NU:

1. Trebuie să descărcați"X-Trans" APP, Ai face mai bine să alegeți site-ul oficial pentru a descărca și instala dacă Google și Apple pe piața nu poate sprijini;

2. Deschideți APLICAȚIA în telefonul dvs. și Deschideți Bluetooth, apoi porni traducător și conectați Bluetooth în funcție de prompt de APLICAȚIA, vă Rugăm să acorde o atenție la instrucțiunile de utilizare.

3. Apăsați corressponding butonul de pe traducător, atunci când acesta intră în APLICAȚIE, după realizarea cu succes a conexiunii Bluetooth

Caracteristică:

- Mai multe Limbi de Traducere: Sprijin de până la mai mult de 68 de limbi de traducere, fiecare limbă poate fi tradus la fiecare alte.Mici și rafinat: dimensiunea Portabil, mic si portabil, atât de convenabil pentru a transporta cu tine oriunde mergi.

- Două-Mod de Timp Real, Interfon: Acesta poate fi folosit pentru a comunica față în față, și de a rezolva obstacolele comunicării.Oferindu-vă cele mai potrivite rezultate obținute în timp real, de răspuns rapid în câteva secunde.

- Traducere voce: Inteligent tehnologia de recunoaștere a vocii pentru a face cruce de comunicare în limba mai ușor.Traduce discursul dumneavoastră în calitate de limbă străină de text și de a transmite la ieșire de voce.

- Traducere de Text: text Suport pentru traducere de text.Larga Compatibilitate: Compatibil cu majoritatea iOS și Android telefoane.Durabil si Acumulator: Built-in 3.7 V 750mA baterie reîncărcabilă, consum redus de energie, conectați și de a încărca cu ușurință.

- Conexiune fără Fir Bluetooth: vă Conecta la telefon prin Bluetooth, permite distanța de transmisie wireless de până la 10 metri, iar distanța de recunoaștere a vocii este de 2 metri.

Despre:

68 De Limbi De Traducere Voce

Arabă(Egiptean),arabă(Irakian),arabă(Algeria),arabă(emiratele arabe unite),arabă(Arabia Saudită),arabă(Marocan),arabe(Liban),arabă(Kuweitian),catalană,daneză,germană, engleză(SUA),engleză(Africa de Sud),engleză(Filipine),engleză(Nou Zealand),English(Ireland),English(UK),English(Canada),English(Australia),Spanish(Uruguay),Spanish(Peru),Spanish(Paraguay),Spanish(Panama),Spanish(Nicaragua)

,Spaniolă(Mexic),spaniolă(Honduras),spaniolă(Guatemala),spaniolă(Eldorado),spaniolă(Costa rica),Spanish(Colombian),Spanish(Chile),Spanish(Bolivia),Spanish(Argentina),Finnish,French(France),French(Canada),Japanese,Korean,Norwegian(Blogger MEL),Norwegian(ninosk),Russian,Swedish,Chinese(Simplifled),Chinese(HK),Chinese(Traditional),Czech,Greek,Hebrew,Hindi,Hungarian,Bahasa Indonesia,Italian,Dutch,Polish,Portuguese,Portuguese(Brazilian),Rumanian,Slovak,Thai,Turkish,Vietnamese,Ukrainian,Tagalog,Serbian,Nepali,Bengalese,Khmer,Burmese

29 De Limbi Voce Scris

Arabă (Egipt), catalană, daneză, germană, engleză(SUA), engleză(Noua Zeelandă), engleză(regatul UNIT), engleză(Canada), engleză(Australia), spaniolă, spaniolă(Mexic), finlandeză, franceză(Franța), franceză(Canada), Japoneză, coreeană, norvegiană(Ninosk), Chineză(Simplificată), Chineză(hong kong), Chineză(tradițională), rusă, suedeză, Hindi, italiană, olandeză, poloneză, Thai, portugheză, portugheză(Braziliană)

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru,

Wireless: 2.4 G Optice

Rezolutie optica: 1200 dpi

Wireless Distanta de Transmisie: 10m

De Recunoaștere a vocii Distanta: 2m

Baterie: 3.7 V 750mA Baterie Reîncărcabilă

Pachetul Inclus:

1X Translator

1 X Cablu de Încărcare

Stil Portabil
Nume De Brand centechia
Certificare CE
Origine NC(de Origine)
Ecran De Afișare No

Produse similare