70mm Rasp Fișier Diamond Plate Mini Set de Fișiere pentru Pneumatic cu Ultrasunete Polizor de Metal de Lucru Sculptură Polshing 12buc 140/300/300Grit

43.29lei

-20%

54.13lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: rasp pe lemn, fișier rasp, carbură de gaurit core, Bar plictisesc, fișier rotund, miniatura plictisitor instrumente, unelte pneumatice polizor, diamant fișier, angl polizor, polizor iarba.

Caracteristici:

-Corpul este forjate din oțel de înaltă calitate, iar suprafața este fabricat de înaltă rezistență diamante sintetice,care este rezistent la uzura si extrem de eficiente.

-Potrivit pentru foraj de mare duritate metale, cum ar fi aliaje dure, s-a stins sau nitrurare scule, oțel aliat, cuțite,matriță de debavurat, modelarea, șanfrenare, lustruire, și corpuri de iluminat, etc.

-De asemenea, de mare duritate si fragil prelucrarea de materiale non-metalice, cum ar fi sticla, ceramica, bijuterii de jad,și producția și prelucrarea de piese utilizate în lagăre, matrite, unelte și alte industrii.

-Există mai multe opțiuni pentru pietriș și dimensiunea fișierului, și este potrivit pentru prelucrare diferite nevoi.

Caietul de sarcini:

-Material:oțel și diamante sintetice

-Granulatie:140,200,300,400

-Diametrul tijei:3mm

-Lungimea totală:70 mm

-Forma:Plat Oblic

Pachetul Include:

-12buc fișiere

Notă:

-Vă rugăm să verificați cu atenție produsele aspectul, dimensiunea, forma și apoi compara produse originale inainte de a comanda, multumesc.

Fotografierea la lumină și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.

-Deoarece dimensiunea de mai sus este măsurată de mână, dimensiunea reală produsul primit pot fi ușor diferite de la dimensiunea de mai sus.Vă rog să nu vă supărați, vă mulțumesc!

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand NoEnName_Null
Numărul De Model Pneumatice cu ultrasunete special plictisitor instrument
Utilizare DIY acasă
Tip Instrument De Putere Părți
Material Aliaj De Oțel

Produse similare