Speciale și rece Încastrat gesso spot luminos, alb pur Gips în jos lumina, Trimless LED-uri de iluminat fara bec 9pcs/lot

614.23lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: dicroice led, copiii lampa de podea, ausini sina de tren, gips led, lampa led, 1812 siguranță, lămpi de lumină la fața locului, focu led, gips lampa, instalarea spoturi încastrate.

T rimles s gips lumina introducerea Gips lumina este făcută de gips, care este un foarte ecologice , materiale naturale.După procesate de mult lucru manual, gips deveni o operă de artă, lucios si matasos suprafață,forma naturala.Acest interval poate fi numit conexiune fără sudură.Părțile laterale ale montaj gips makese posibil pentru a termina montarea în tavan și perete într-o perfectă și modul rapid, nu a fost nici linees separarea montaj din jur, lăsând-o netedă, trimless finisaj, interior elegant.

Realizate manual locul de muncă

Fotografie de produs

Accesorii imagine:

Caietul de sarcini Sursa de Lumina: MR16 GU10/GU5.3 bec, 3W/5W/7W poate alege.BECUL NU ESTE INCLUS ÎN ACEASTĂ ORDINE.

Produs Culori Disponibile : Alb Pur al produsului.Orice mod a acestui montaj poate fi vopsit.

Instalați meathod: 1. Vă rugăm să opriți de putere în primul rând. 2. Taie o gaură cu dimensiunea corespunzătoare în tavan. 3. Reglați cablul într-o poziție adecvată, conectați lampa. 4. Regla lampa într-o poziție adecvată. 5. Încercați să face fără sudură între lampă și tavan când o pictură sau o perie de tavan. 6. Verificați dacă instalarea este finalizată și porniți alimentarea.

Potrivit suprafata: Ideal pentru dormitor si spatiu de locuit zona Pachetului: În pachet bun de protecție: Spuma, apoi într-o cutie. 9 bucată de gips în jos lumina de locuințe (Fără bec LED) 9 buc GU10 lampă titularului 9 bucată de metal de primăvară 9 bucată foaie de instrucțiuni

Livrare:

Dacă pentru cantități de 1 - 4 bucăți, ne va livra ele de Ali Express, 4px Singapore Post etc. Dacă pentru cantitățile sunt 4-100+, ne va livra lor de a Exprima sau EMS, etc. Vă rugăm să acorde o atenție la această parte.Multumesc.

Transport

Toate articolele vor fi verificate de două ori și bine ambalate înainte de expediere.

Articolul va fi trimis în 7 zile lucrătoare de la cumpărător plata.

De obicei durează aproximativ 20-35 de zile lucrătoare pentru livrarea pachetului la destinație ( pentru zone izolate, este posibil să dureze un pic mai mult).Pentru pachete mari, astfel ca mai mult de 5 Kg, acesta va fi expediat prin specială linia de cale ferată (7-35 zile) sau express (FedEx, TNT, DHL, etc. 6-9 zile), care depinde de situație.Vă rugăm să nu ezitați să verificați cu noi, dacă aveți orice întrebări.

Fiscale

Ne sunt dedicate pentru a oferi produsele noastre la optim prețurile.Vă rugăm să acorde o atenție faptul că, dacă există orice taxe de import, taxe sau alte costuri suplimentare, acestea nu sunt incluse în costul de transport maritim, care ar fi o povară de către clienți.

Dacă destinația este în Brazilia, vă rugăm să furnizați CPE și CNPJ atunci când plasarea unui ordin, astfel încât să reducă la minimum problemă de logistică.

Feedback

Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră!

Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, ne-ar fi recunoscător dacă ne-ar da un feedback pozitiv cu 5 stele.

În caz contrar, apreciem că, dacă ar fi să ne contactați înainte de a părăsi 1-3 stele feedback în cazul în care mărfurile nu sunt întâlnesc nevoile tale.

Vom avea plăcerea de a oferi o soluție satisfăcătoare.

Finisaj Nichel Periat
Sursa De Alimentare AC
Decupaj Gaura Dimensiune 122x122 mm
Material Principal Gips
Nume De Brand Redandice
Tip De Element Lumina reflectoarelor
Produs Dimensiune 120x120x62 mm
Corpul Material Aluminiu
Tensiune 85-265V
Garanție 2 Ani
Numărul De Model YF-020(3)
Puterea De Toleranță 5%
Certificare EMC
Este Estompat No
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
IP (International Protection) 20
Utilizare Vacanta
Bec LED NU sunt Incluse
Caracteristici Trimless suprafață

Produse similare