Copii drăguț de Căști fără Fir, căști de lumină LED de Pisică Ureche Pisica Laba Fete Cadou setul cu Cască Bluetooth HIFI Stereo Bass Cu Microhpone

22.44lei

-35%

35.06lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: magazin de căști fără fir, angel perna, bem bluetooth căști, bluetooth primit, amplifi audio, bluetooth dispozitiv de management de cab, lepim, led, earphon, ios pavilioane.

Copii drăguț de Căști fără Fir, căști de lumină LED de Pisică Ureche Pisica Laba Fete Cadou setul cu Cască Bluetooth HIFI Stereo Bass Cu Microhpone

Vino pentru a colecta bunuri și adăuga la coș de cumpărături!Livrare cu prioritate de favorite și adăuga la coș de cumpărături cumpărători!

11.23 Colecta bunuri și adăuga la coș de cumpărături!

Gratuit unsprezece duble de lux cadou pachet~! -Rafinat unicorn autocolante(Cumpărături de peste 39 de DOLARI) -Drăguț cal de căști cu fir(Cumpărături de peste 69 de DOLARI) -Boutique Ciorapi de Crăciun+calul Drăguț cu fir căști(Cumpărături de peste 99 USD) -Rafinat unicorn autocolante+Boutique Ciorapi de Crăciun+calul Drăguț cu fir căști(Cumpărături de peste 129 de DOLARI)

Notă: Am de vânzare aceasta căști fără cutie de vânzare cu amănuntul.Daca vrei o cutie de vânzare cu amănuntul, vă rugăm să ne contactați.

Specofication

Bluetooth Versiunea V5.0 Frecventa De 2.40 GHz-2.48 GHz Putere ≤ 4 dBm, Clasa 2 Gama efectivă 10M Sensibilitate 105db / 0.1% Ber Frecventa de raspuns 20Hz-20kHz S / n rata de 110 dB Denaturarea 0.10% Dimensiune difuzor 40mm Suport A2DP 1.2, AVRCP 1.0, HSP, HSF 1.5 Tensiune de 3.7 vdc (360 mAh baterie reîncărcabilă) Vorbind timp de 15 ore Muzica timp de 8 ore Așteptare timp de 148 de ore Timp de încărcare 2 ore Curent de 20 mA Opera temperatura -4 ~ + 131 ° F (-20 ~ + 55 ° C)

Caracteristică

1. Bluetooth + MP3 funcția de suport 7.1 surround tereo muzica, telefon de asteptare. 2. Suport pentru toate dispozitivele audio care au capacitatea de Bluetooth, cum ar fi, telefon mobil ,tablet PC,laptop,calculator etc. 3. 3.5 mm audio jack, furnizează o simplă conexiune cu fir de o varietate de dispozitive fără Bluetooth. 4. Permite-te pentru a răspunde sau a respinge apeluri oricând și oriunde. 5. Încărcat prin USB, baterie reîncărcabilă, comod si practic. 6. Joc timp de până la 8~15 ore, și să continue timp de convorbire pana la 15 ore, timp de standby de până la 148 ore. 7. De bună calitate, design pliabil și reglabil lungime balamale, foarte confortabil de purtat și ușor de transportat. 8. Mai buna alegere pentru a asculta muzică, vizionarea de filme, chat on-line etc.

LISTA DE PACHETE

-WIRELESS CĂȘTI BLUETOOTH -MANUAL DE UTILIZARE -CABLU DE ÎNCĂRCARE USB -Căști sac impermeabil

Cupelor De Tip Sigilat
Vocalism Principiu Dinamic
Răspuns În Frecvență Gama 20 - 20000Hz
Nume De Brand QearFun
Control Al Volumului Da
Origine NC(de Origine)
Comunicare Wireless+Cablu
Căști Tampoane De Material Spuma De Memorie
Caracteristici Conexiune Dublă
Impedanța până la 32 Ω
Sprijin APP Da
Metoda De Încărcare Cablu
Activă A Zgomotului De Fond Da
Suport Card De Memorie Da
Driver Diametru 40mm
Stil Căști
Versiune Bluetooth 5.0
Funcția Pentru Telefon Mobil
Buton De Control Da
Tip Wireless Bluetooth
Numărul De Șoferi 2
Conectori 3.5 mm
Rezistenta 32Ω
Certificare NICI unul
Sensibilitatea 110dB
Distorsiune Armonică Totală 1%
Este wireless Da
Cu Microfon Da
Magnet Tip Alte
Rezistent la apa No
Plug Type Tip De Linie

Produse similare