ODI biciclete cușcă de sticlă de galvanizare curcubeu din fibra de nailon biciclete MTB cana de apa suport sticla de apa suport echipament de echitatie

17.92lei

-29%

25.59lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: curcubeu de sus, roți, piese de biciclete, bicicleta titularul instrument, bicicleta curcubeu, inch mtb, bicicleta ceașcă titularul, echipamente de garaj de afaceri, garaj auto echipamente, biciclete cușcă de sticlă de, ș titularul.

Produs: ODI Luminoase Sticla de Apa Rack Material: sticlă de Înaltă rezistență fibre de nailon material compozit Proces: trei-gradient de culoare, de placare în vid de Aplicare: de masă ceainice și băuturi Greutate: greutate Netă este de aproximativ 27,5 g Culoare: negru, roșu / verde roșu / roz verde / aur roz / colorate Caracteristici: 1. Suprafata de placare în vid, luminoase, tratament de suprafață, mai colorat 2. Ultra-light material, bun de auto-voință și tenacitate, general băutură fierbător poate fi pus în (în funcție de măsurare dimensiune) 3. -O bucată de turnare, mai multe linii frumoase, subliniind textura 4. Rotunjit design de frontieră nu doare ceainic, făcându-l mai ușor de a alege și de locul 5. ODI standard adoptă gravura laser proces, care nu va dispărea și este mult mai frumos.

Numărul De Model ODI Sticlă de culoare Rack
Greutate (g) Aproximativ 27,5 g

Produse similare