Se căsătorească de Crăciun Pătură pentru Canapele Extensibile cele Mai Vândute Produse În 2020 Home Textile Individualitatea 4 Sezon Frumos Lână de Călătorie Personalizate

129.50lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: copil banda de păr, crăciunul 2020, burgundia set, toamna bucătărie, roswel, produse pentru animale de companie, crăciunul, capac roz, Pat Pătură, demolare burghiu.

Ne-suport personalizare de orice model si dimensiune

Caracteristici:

1. Fabricate din poliester de inalta calitate, moale, confortabil, prietenos cu pielea, durabil și rezistent la uzură, în condiții de siguranță și de mediu.

2. Îngroșat tesatura, mai bine efectul termic, rezistența culorii mare, bună de absorbție a apei și perfect senzație de mână.

3.Frumos și elegant, tipar digital 3D model, clar și luminos, nu decolorare, nu pilling, și ușor de curățat.

4. Potrivit pentru dormitor, hotel, birou, masina, etc, diferite modele și dimensiuni sunt disponibile.

5. Modelul poate fi personalizat în mod liber în funcție de nevoile dumneavoastră.Dacă aveți nevoie pentru a personaliza model, puteți trimite direct la imagine la client service.

100% de Brand nou și de Înaltă calitate.

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare .

2.Ca de computere diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la imaginile de mai sus.

3.Aceste pături sunt noi, acesta poate fi un pic de imprimare pânză miros, ar trebui să fie spălate înainte de prima utilizare.Ventilat să se usuce sau locuri insorite să se usuce, puteți elimina mirosurile.

Utilizarea Lenjerie de pat
Technics Țesute
Tesatura Conta 40
model TIPĂRITE
Material Țesătură Microfibră
Nume De Brand ALWSREH
Numărul De Thread 200TC
Stil Simplu
Setați Tipul No
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model LY061027

Produse similare