2 x W21/5W LED de Parcare și în picioare lampă/lămpi de staționare/lumini de poziție can-bus Fara Eroare pentru Malibu Trax tracker

66.12lei

-37%

106.64lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: 1157 roșu, trax, t20, chevrolet malibu, lampa sta, camera de nivel, 21w 5w led, titularul marker, radio chevrolet trax 2018, led malibu.

Pachetul Include:

(1) pereche (2) pc-uri de Mare Putere MASINA de Zi cu LED-uri Lumina

Această Lumină LED-uri funcționează în mod corespunzător pe masini Europene cu OBC can Bus sistem de cabluri (nu va afișa un mesaj de Eroare)

Despre Produs :

Stare:100% de Brand nou.

Tensiune: DC/AC 12V

Chip de Led-uri: 5050

Cantitatea de LED: 30SMD

Liftspan: 65.000 de ore

Tip soclu: T20 W21/5W

Utilizare: Coada de Lumină/lampă de ceață Spate/lampa de Frână

Culoare: Alb,rosu, albastru

Ambalare:1 pereche (2 Bucati) /ctn

Lumini cu LED-uri consumă mult mai puțină energie decât becurile tradiționale cu halogen.În același timp, se servește mult mai mult decât becurile cu halogen, durata medie de viata de lumina LED-uri este de 50000 de ore de lucru.

Instalarea de LED-uri de lumina este destul de ușor.Acest articol vine cu plug & play design astfel încât să puteți pur și simplu DIY instalați-l în garaj .

Acest tip de LED de Mare Putere becuri sunt direct piese de schimb pentru stocul de becuri cu halogen pentru faruri de ceata sau faza lungă ca lumini de zi.

Acest "add-up" va va transforma cele stoc plictisitoare gălbui cu halogen proiectoare ceata într-o primă ASCUNS aspect de potrivire fără a plăti scump ASCUNS de preț.

Tip De Interfață BA15D (1157)
Articol Greutate 0.2
Pentru Autovehicule Marca/Model CHEVROLET
Nume De Brand BIHAISKY
Numele Modelului w21/5w
Tip De Element Lumina De Zi

Produse similare