DOPAMONKEY Clitorisul Stimulator punctul G Vibratoare pentru Femei Orgasm masaj Două funcții Jucarii Sexuale pentru Adulți Vibrator Produs

53.87lei

-33%

81.60lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: sex spray pentru femei orgasm, vibrator două, penis artificial orgasm, vibrat, orgasm, erot jucărie, gay cal, orgasm sex, mare av vibratoare femei, Sex Shop.

Introducerea de produse

Pentru că femeile sunt sensibile puncte sunt ascunse în interiorul corpului, acest produs poate găsi locația foarte precis, atingere ușoară, senzație de amorțeală puternică, și ajunge rapid la punctul culminant.

Vă rugăm să consultați figura de mai jos pentru detalii privind dimensiunile produsului

Două șeful două funcții

Un cap de masaj, o zonă de mare Un șef poate tocmai de masaj-un anumit punct Modul: 10+10 tipuri de vibrații

Descriere:

Material: Silicon + ABS De încărcare: USB de încărcare Zgomot:<55db Rezistent la apa: Zilnic de impermeabilizare Ambalaj: Original cutie de confidențialitate

Super Confidențialitate Pachetul De Siguranță

Despre produsul nostru:

DopaMonkey este marca proprie a companiei.Acesta este proiectat și produs de propria companie.Producția de materiale si produse sunt strict controlate.Vă rugăm să nu ezitați să cumpere și de a folosi.

Despre livrare:

Datorită nevoie de o atentă inspecție a calității produselor, de ambalare și de diferența de timp.Noi, de obicei livra produsele în termen de 3 zile.În cazul unor circumstanțe speciale, vom comunica cu tine.

Despre noi:

Suntem o echipa dedicata pentru a îmbunătăți experiența sexuală dintre bărbați și femei.Satisfactia ta va fi cea mai mare urmărire.Dacă aveți orice întrebări în procesul de cumpărături, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Noi vă va ajuta să rezolve problema în prima dată.Vă rugăm să cred că produsele mele și îmi va aduce o experiență de cumpărături fericit și experiență de produs.

Despre confidențialitate:

Fiecare pachet de produse vor fi acoperite cu bandă adezivă, pentru a preveni apariția de ambalaje din carton, atunci când apa și extrudare produse de toamna.Acesta este cel mai bun mod de a împacheta după o lungă perioadă de timp, combinate cu situația reală, astfel încât să puteți fi absolut siguri de securitate și confidențialitate.Protejarea confidențialității dvs. este responsabilitatea noastră de bază!

Funcția Clitoris Cu Vibrator
Sugestiv Sexual No
Pachet Original cutie de confidențialitate
Încărcare USB de Încărcare
Material Silicon + ABS
Vibrații 10 Viteza de vibrație
Dimensiune G Spot vibrating Dildo
Tip G-Spot
Numărul De Model AV Vibrator
Nume De Brand DOPAMONKEY
Function1 G spot stimulator clitoris vibratoare jucarii sexuale
Mărfuri De Certificare A Calității ce
Tip De Element Vibratoare
Obscene Imagine No

Produse similare