15L Portabil Apă Potabilă Container de Depozitare Găleată de Apă Purtător de Apă Ulcior Cu Robinet Potrivit Pentru Viața în aer liber Excursie Picnic

100.24lei

-32%

147.42lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: hawei p40 lite, 5g smartphon, recipientul la robinet, electrice de apă ulcior, ulcior cu robinet, 20l apa, container de depozitare, covoras de baie de pește, 5l apa, recipient de apă cu un robinet.

15L Apa Potabilă Recipient de Stocare Portabil Găleată de Apă Purtător de Apă Ulcior cu Robinet pentru Supraviețuire Drumeții, GRĂTAR Auto-Tur de Conducere

Caracteristici: Adoptarea premium PE material, BPA-free, non-toxic si inodor, reutilizabile și durabile, perfect pentru aer liber cu apă potabilă.

Integrat buna parte pentru convenabil de a transporta, puteți arunca în valiza ta și mașina cu ușurință.

10 cm Lățime sticlă de buze, ușor pentru a umple și se toarnă afară, vă permit să se scufunde mâinile în găleată pentru curățare de zi cu zi.

Cu anti-Scurgere robinet, aveți posibilitatea de a controla fluxul de apă.

Potrivit pentru tine si familia ta, viața în aer liber, cum ar fi Road Trip, RV auto-conducere, pescuit, picnic, drumeții și altele.

Caietul de sarcini:

Tip de element: 15L PE exterior găleată

Culoare: Alb

Material: Grad de Alimente PE

Capacitate: 15L

Dimensiune produs(L*W*H): 35*19*29cm

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3 cm (0.4-1.18") diferența din cauza manuală de măsurare și de variație de culoare pentru diferite setarea de afișare.

Multumesc pentru intelegere, o zi bună!

Pachetul Include:

1 x 15L Găleată de Apă

Tip De Element
Nume De Brand Aolikes
Material
Origine NC(de Origine)
Dimensiune 35*19*29cm
Culoare
Dimensiune Produs(L*W*H)
Greutate 765g
Capacitate

Produse similare