Copil nou-născut Leu capota fata de Copil băiat de animale pălărie recuzită fotografie Tricotate copil minunat capota pălărie fotografie elemente de recuzită

63.98lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: saltea baby photo props, copilul panama, copilul shies foto nou-născuți elemente de recuzită, animale observatorul salopete, copilul de poze recuzita, bar cu role, capota fete pentru copii, copii capota fete, pălărie de mohair, corpul terapie vacuum.

Aceste Superbe lucrate Manual, croșetat din Bumbac Capota este Atât de moale împotriva copiilor pielii.O mica ta va arata super drăguț și se simt atât de confortabil cu acest lucru Capota.Este perfect pentru copilul e prima sedinta foto, fotografie de recuzită.Nume: Baby Capota Material: fire de Bumbac Tehnica: Pur Handmade și de Cusut Caracteristică: Moale / Confortabil / Eco-Friendly Culoare: Mohair-50 de culori , de Cusut de pălărie-mai Multe Dimensiuni: dimensiunea Nou-născut , de Asemenea, pot face mare dimensiune de UTILIZARE: Copilul recuzită Fotografie Copil de dus cadou-Personalizat: Da

Spectacol De Imagine:

Ambalare Si Livrare

Detalii de ambalare : 1pic / OPP sac.

Timp de livrare : 5 - 10 zile, depinde de cantitate.Serviciile Noastre

E-mail :

What ' s App : +8615263790308

Facebook : +8615263790308 Nume: Edison Chen

Instagram : edisonchenssff

Trademanager : cn1511079529

Site-ul:

Informații Despre Companie

DEOARECE 2013 --- - P&W elemente de RECUZITĂ este o companie care se specializează în domeniul de copil Nou-născut recuzită fotografie.

Compania de la începuturile sale , cu un "I ndividual stil", "calitate Excelentă", "Servicii de Înaltă calitate" a stabilit rapid o reputație bună în peer.

Pentru elemente e-mail, sunt: Mohair baby hat+pant / Crima / Scutece / de Ansamblu / de folie Stretch / Faux Blana / fire de Lână pătură / Copil fundal......etc.

În ultimii ani, și prin eforturi continue , se mai tare în piață acum.Cum ar fi: SUA / Australia / Europa / Brazilia.......

Prin câțiva ani de eforturi constante , produsele Noastre sunt favorizate de Atât de mulți fotografie er .Și, de asemenea, a fost prezentat la nivel Mondial celebru site web, de exemplu : Facebook / Instagram / ETSY și așa mai departe.

Noi întotdeauna aderă la" Prima Calitate" "prestigiul Prima" "Primul Client" filosofia de afaceri prod uc tion!

Material Bumbac
Numele Departamentului copilul
locul de origine Shandong china(continentală)
Copilul De Vârstă 0-3 luni
Stil de pluș
Numărul De Model PW-copil pălărie și pantaloni
Gen Unisex
Origine NC(de Origine)
Utilizarea fotografie copil prop. cadou de ziua de nastere.........etc
Curea Tip Montat
Model Tip Solid
culoare Diverse

Produse similare