De sex masculin Întârziată Utilizarea Întârziat Spray Anti-Ejaculare prematura Extinde 60 de Minute Penisului Permanent Spray pentru Barbati

16.17lei

-39%

26.53lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: peineili spray, am bărbații erecție, întârziere sex spray, timp de pulverizare, anal, delay spray, fortacin, prezervativ întârziere, delay spray pentru barbati, penis extender slives.

De sex masculin Întârziată Utilizarea Întârziat Spray Anti-Ejaculare prematura Extinde 60 de Minute Penisului Permanent Spray pentru Barbati 【Instrucțiuni de utilizare】 Pentru adulți de sex masculin sexual activități 【】 Precauții * 1. Acest produs este pentru uz extern și administrarea orală este strict interzisă; 2. Curățați componentele utilizate înainte de actul sexual; 3. Nu trebuie să fie utilizate pentru prevenirea bolilor cu transmitere sexuală în viața sexuală; 4. O cantitate mică de precipitații în timpul depozitării este normal și nu afectează utilizarea. 【Metoda de stocare】 Sigilate și păstrate într-un loc răcoros.Cum să utilizați: 30 de minute înainte de actul sexual, spray acest produs pe penisului și glandul, și apoi aplica-l uniform.

Material Extract de plante
Efect 1 accesoriu de sex masculin întârziere spray
Nume De Brand YOPEKU
Efect 4 De Sex Masculin Întârziere Spray De Lungă Durată
efect de 7 omul penisul crește pula mare a spori
Tip De Element Lubrifianți
Efect 3 preveni ejacularea prematura întârziere spray
Efect 2 bărbați lungă perioadă de timp sex spray creșterea libidoului
efectul 5 sex de produse pentru barbati penis erectie spray
efect 6 developpe sex întârziere crema marirea Penisului crema
Dimensiune 10ml
Numărul De Model KAKOU
Origine NC(de Origine)

Produse similare