Pește Pisică Jucărie în Mișcare de Pește Jucărie pentru Pisici, Interactive de Dans Wiggle Pește Catnip Jucării Electrice Realist Amuzant Flipping Somn

20.43lei

-49%

40.82lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: catnip, jucarii de dans, somn pește, jucarie pisica, pește electric, Pisica, pește pisică, cat pentru pește jucărie, tesatura pisici jucarii, cântatul, dansul jucarii.

Electric pește pisică jucărie Realist de pluș simulare electrica swing pește pisică jucărie

Puncte:

1、Electric pește pisică jucărie: atunci Când pisica atinge jucărie, pește jucărie pisica se va muta automat și leagăn și de a face un sunet, atragerea de pisica ta pentru a juca și de a lovi cu piciorul.

2、pește Realist simulare: aspectul artificial pește adoptă tehnologia de imprimare 3D, care arata foarte realist, astfel încât pisoi ține labele sale și interacționează în timp real, reducand plictiseala și singurătatea de a merge afară.

3、Material: confectionat din bumbac si scurt de pluș, jucării cu textura moale nu va afecta labe de pisica.Foarte potrivita pentru a musca, mesteca și lovind, de dormit.

4、încărcare USB: nu Aveți nevoie pentru a schimba bateria frecvent.

5、Poate fi folosit cu catnip: puteți adăuga o momeală pentru pește.Cele mai multe pisici vor simți emoționat și fericit, pentru că de mirosul de iarba-mâței.

Caracteristici:

1. Electric pește pisică jucărie: atunci Când pisica atinge jucărie, pește jucărie pisica se va muta automat și leagăn și de a face un sunet, atragerea de pisica ta pentru a juca și de a lovi cu piciorul.

2. Pește realist simulare: aspectul artificial pește adoptă tehnologia de imprimare 3D, care arata foarte realist, astfel încât pisoi ține labele sale și interacționează în timp real, reducand plictiseala și singurătatea de a merge afară.

3. Material: confectionat din bumbac si scurt de pluș, jucării cu textura moale nu va afecta labe de pisica.Foarte potrivita pentru a musca, mesteca și lovind, de dormit.

4. Încărcare USB: nu Aveți nevoie pentru a schimba bateria frecvent.

5. Poate fi folosit cu catnip: puteți adăuga o momeală pentru pește.Cele mai multe pisici vor simți emoționat și fericit, pentru că de mirosul de iarba-mâței.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: aproximativ 30cm/11.81 inch

Material: bumbac + pluș

Funcția: touch senzor

De încărcare: USB

Lista De Ambalare:

Electric Pește Jucărie*1

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Caracteristică 07 Cat Datul Jucărie Catnip
Caracteristică 01 pisica se joaca jucarii
Tip Cat Jucării
Caracteristică 06 Pisoi Jucării De Pluș Mesteca Musca Jucarii
Origine AE(de Origine)
Caracteristică 05 Simulare Electrice de Jucarie Pentru Pisica Incarcator USB Interactiv Pisica Flop Waggi
Caracteristică 02 animale de companie jucarii interactive
Material Alte
Caracteristică 04 Pește În Mișcare
Este Dispozitiv Inteligent No
En-gros Da
Jucarii Tip Alte
Caracteristică 03 Mișcare De Pește Jucărie

Produse similare