V4sim cazuri 6 - Sase-in-One Cuțit Elvețian Armatei de Cabluri, Portabile, Chei USB/USB-C/Micro USB/Lightning Cablu de Încărcare

65.69lei

-29%

93.84lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: caz iphon 12 mini, cuțit elvețian, cuțit, E75, im briceag, 30pin adaptor, victorinox verde cuțit, rucsac elvețian, 3d pat, kingroon mk8.

✔ DESIGN UNIC - Acest universal conector de cablu are patru tipuri diferite de cablu de intrări/ieșiri, oferă posibilități de conectivitate de care ai nevoie. ✔ ULTRA DUR - Fabricat din materiale de înaltă calitate, la inCharge 6 are o zinc-aluminiu aliaj metal de locuințe, TPU cablu de pază și 90 împletitură de fire de cupru. ✔ CONVENABIL BRELOC CABLU - este foarte ușor, portabil și ușor de utilizat.Cu fixare magnetică abilități, fixa cu ușurință capetele împreună și atârnă-l pe breloc. ✔ ÎNCĂRCARE ȘI SINCRONIZARE - Capabil de a încărca și sincroniza simultan, transfer rapid de date de la dispozitivul portabil la PC-ul sau laptop-ul în timp ce de încărcare. ✔ TRANSFER de PUTERE de SPRIJIN - Acest universal cablu sprijină transferul de energie de la un smartphone la altul, precum și de la un smartphone la un alt tip de dispozitiv portabil.

Nume De Brand v4sim cazuri
Compatibil Model de iPhone iphone12
Compatibil Marca Apple iphone
Origine NC(de Origine)
Pachet Cadou Da

Produse similare