Drenaj Raft Pentru Vase, Bucătărie Veselă Raft De Depozitare, De Uz Casnic Raft Pentru Vase, Suport Raft De Depozitare Raft Pentru Vase, A Fugit De Distribuție 1 Kni

166.27lei

-16%

200.31lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: pentru cuptor cu microunde raft, titular cheie de perete, rustic, raft pentru vase picurator, bucătărie storag, organizator rafturi, fel de mâncare uscată rack, design trafalet, instrument de bucatarie, scurgătorul de vase, etagere de stocare.

Practic și funcțional, mașină de spălat vase.Plastic negru, scurgere bord măsuri 41.94 x 31.12 x 2.08 cm, iar vasul de scurgere rack poate fi extins pentru contoare.

Detasabila tacâmuri rafturi face ușor de a organiza tacâmuri și 4 de cauciuc, capace de protecție pentru a preveni zgârieturi.Acest aluminiu bucătărie, uscător de haine este folosit pentru tacâmuri, castroane, sticlă și pentru a satisface compact de raft.

Premium aluminiu mașină de spălat vase rack Realizate din materiale ușoare, această rugină-dovada chiuveta uscător de haine este decorat cu o excelentă rezistență la coroziune pentru a face bucătărie curat și ordonat, și nu rugina!

De lux și unic rose gold mașină de spălat vase rose aur placate cu masina de spalat vase are un aspect de lux și aspectul nobil și aduce un nobil atingeți pentru a cuțitarul.

Folosiți-vă farfurii și tacâmuri pentru a intra în mediul înconjurător.

Culoare: Negru și Auriu

Material: aluminiu

Notă: culoarea de cuțit și furculiță cupa va fi a fugit, vă rugăm să înțelegeți.

Conținutul Pachetului:

1 * Raft Pentru Vase

1 * Cutitul si Furculita Cupa

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Origine NC(de Origine)

Produse similare