Coarda de chitara Auxiliar Eficient de Învățare Util Sistemul de Predare Instrument de Ajutor Dispozitiv de Durere-dovada Degetul Pătuțuri Chitara Asistent

16.81lei

-21%

21.28lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: lutier, tuner, cleme de prindere, procesor de efect, link-ul de chitara, pickguard, chitara, instrumentul de reparare, muzica trepied, babi pat, antic chitara capo.

Coarda de chitara Auxiliar Eficient de Învățare Util Sistemul de Predare Instrument de Ajutor Dispozitiv de Durere-dovada Degetul Pătuțuri Chitara Asistent

Puncte: 1、Cum să Utilizați: Începe să joci din minutul atașați practica ajutor pentru coardă de chitară.

2、pentru Toate Vârstele: Extrem de progresie rapidă, cu un dovedit, eficient coardă de chitară de sistem, potrivit pentru toate vârstele.

3、Folosind Notă: Această versiune de coardă practică ajutor nu funcționează în prezent pe stângaci, 12-string, clasice sau jumătate-dimensiuni (copii) chitare.

4、Stare de Lucru: Dacă aceasta este mai mică decât 1 1/2

5、Măsura Gât Chitara: vă Rugăm măsura gât chitara inainte de a comanda.Dacă gâtul este de peste 1 7/8

Lista De Ambalare:

1*Coarda De Chitara Auxiliar

1.vom trimis elementele în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată de către platforma(zile de lucru,nu sezoanelor de vacanță).

2.transportul prin China Post Aer Înregistrat Mail pentru mai mult de 2 kg de mărfuri în 15-25 de zile lucrătoare , dacă ai nevoie de un element de urgență ,vă rugăm să alegeți comerciale de transport maritim expres.

3.atunci când primiți produsele comandate,vă rugăm să verificați-l cu atenție în 24 de ore.

4.dacă nu primiți elemente, atunci când timp de livrare este de peste , vă rugăm să nu vă faceți griji , puteți veni la nativ post office-l verifice sau să ne contactați în primul rând , ne va ajuta să-l rezolve .

1. Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri că putem.

2. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom da cumpărător rambursare.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

3. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import

4. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

1. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

2. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

3. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

4. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Tip Alte
Plug Type NICI unul
Numărul De Model Coarda de chitara auxiliar

Produse similare