Vâslesc Nano Looper Chitara Electrica Efect Pedala cu 8G Card SD de 10 Minute de Looping Nelimitat Dublări ...

176.55lei

-10%

196.17lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: întârziere chitara pedala, pedala vâslesc, pedală de picior pedala, mi nano card de memorie, efect chitara, chitara pedala looper, pedale vâslesc, bord pedala, negru overdrive, electro chitara.

Noi actualizat Îndreptăm Nano Looper Chitara Electrica Efect Pedala cu 8G Card SD !!!!

Pentru a face mai ușor și simplu pentru looper iubitori,ne Îndreptăm devloped un nou looper care folosește un TF card de stocare în 2020! Nu mai multe software-uri!Nu mai mult de USB!Specificatii: culoare: Alb Material: aliaj de zinc de Lucru Moneda:96mA Produs greutate: 133g Produs dimensiune: 75 x 36 x 26mm Pachetul Inclus: 1 x Pedala de Efecte 1 x TF Card 1 x Manual de limba engleză Numai cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Produs Caracteristici &Detalii

【LOOPING】FUNCȚIA de 10 minute de clar looping cu nelimitat anselmo fiind chiar demonica.Undo / Redo / funcția de Ștergere.Super precis, true bypass. 48 khz 24 biți necomprimat audio de înaltă calitate. 【Ușor pentru a încărca și descărca】Ușor de Import/Export, muzica cu card TF pentru încărcarea și descărcarea. 【De Material】este de a face de înaltă calitate din aliaj de zinc.Dimensiuni mici, durabil,o construcție solidă și robustă 【OPERAȚIE SIMPLĂ】Foarte usor de utilizat, o cheie pentru a atinge aproape toate funcțiile. 【PACHETUL INCLUDE】1*Îndreptăm pedala buclă ,1*8G Card SD, 1*Manual de Proprietar.Vă rugăm să fie remarcat de alimentare nu este inclus.

Manual:

culoare Alb
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model LN-332A
Nume De Brand LOWIN

Produse similare